HTML

E-book figyelő

Ha erre a blogra tévedtél, valószínűleg már hallottál az e-könyv olvasókról. Itt az én személyes nézőpontomból rálátást nyerhetsz arra hogy mire is jó egy ilyen ketyere és egyáltalán mi fán terem.

Címkék

amazon (2) átverés (1) beagle (1) bemutató (1) benyomás (1) eladó (1) express (1) e bay (1) e book (4) hello (1) internet (1) intro (1) kindle (2) teszt (1) txtr (1) vásárlás (1) vatera (1) world (1) Címkefelhő

Aki nem hallott volna róla: az új sláger az e-book olvasók körében a 3-4 ezer magyar forintért hamarosan kapható "gagyi" e-book olvasó, ami gyakorlatilag semmi másra nem jó mint e-bookot olvasni. AAA-s elemmel működik, a könyveinket BlueTooth segítségével másolhatjuk rá, képernyője 5"-os.

A videó alapján az már most elmondható, hogy egy vérbeli céleszközzel van dolgunk. Ezt a minimális mennyiségű gomb és a már videón is olcsó műanyag hatást keltő vékony műanyag ház (ami olyan mintha semmi mást nem tettek volna bele mint egy kijelzőt és egy kis lyukat az elemeknek) is alátámasztja. Arról egyenlőre csak pletykákat hallani hogy vajon milyen formátumokat milyen módon fog támogatni. Az Origón megjelent cikk szerint pl. lehetséges hogy a gép csak képeket tud megjeleníteni, így az e-bookjainkat másolás előtt egy szoftver képpé konvertálja.

Én minden esetre nagy várakozásokkal nézek az új jövevény elé mert ha nem is lesz tökéletes, arra talán elég lesz hogy még több olcsó és használható e-ink kijelzős termék jelenjen meg a magyar piacon is. A készüléket egyébként állítólag csak a német mobil szolgáltatóknál lehet majd kapni.


Címkék: bemutató e book beagle txtr

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebookfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr184848340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása