HTML

E-book figyelő

Ha erre a blogra tévedtél, valószínűleg már hallottál az e-könyv olvasókról. Itt az én személyes nézőpontomból rálátást nyerhetsz arra hogy mire is jó egy ilyen ketyere és egyáltalán mi fán terem.

Címkék

amazon (2) átverés (1) beagle (1) bemutató (1) benyomás (1) eladó (1) express (1) e bay (1) e book (4) hello (1) internet (1) intro (1) kindle (2) teszt (1) txtr (1) vásárlás (1) vatera (1) world (1) Címkefelhő

 Eme hagyomány őrző címmel indítom a blogomat. Bejegyzéseim célja a jövőben elsősorban saját tapasztalataim megosztása lesz a valószínűleg jelenleg repülőn, az Egyesült Állomokból ide fele tartó Kindle 4 e-book olvasómról. Azonban nagy hangsúlyt kívánok fektetni az e-könyv olvasók létjogosultságának tagolására valamint a róluk szóló hírek szubjektív elemzésébe. Ezen kívül rövid távú terveim között szerepel még az e-ink kijelző technológiai hátterének elemzése is. Aki tehát benne van ebben a nagy kalandban kövessen bátran! :)

 

Címkék: intro hello world e book kindle

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebookfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr653318595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása